FAQ

Hieronder kan je alles vinden over zijn nieuwe thriller 'Het vierde rijk'

Het boek ‘Het Vierde Rijk’ is vanaf nu verkrijgbaar bij elke boekhandel in Nederland en België. O.a. bij Bruna, Paagman Den Haag en Donner Rotterdam in Nederland en in België bij de Standaard Boekhandel. Je kunt het boek ook online bestellen bij o.a. Bol.com en bij Lannoo Uitgeverij.

Het boek ‘Het vierde Rijk’ is ook als E-book verkrijgbaar.

Lannoo Uitgeverij uit België is de uitgever van ‘Het Vierde Rijk’. 

Faction is een genre waarin feiten en fictie door elkaar lopen. Michiel Janzen schrijft verhalen die dicht tegen de werkelijkheid aanschuren. Hoe zou een bepaalde situatie er uit gezien hebben, als die zich zou hebben voorgedaan. 

In zijn nieuwe faction verhaal behandelt hij het wijdverspreide gerucht dat Hitler zou zijn ontsnapt in de laatste dagen van het Derde Rijk. Stel dat Hitler ontsnapte uit de Führerbunker; hoe zou die vlucht er uitgezien hebben?

Dat kan zeker. Je kunt een e-mail met je gegevens sturen naar:

Nederland
Francoise Parlevliet
Marketing manger
TerraLannoo bv
Email: francoise.parlevliet@terralannoo.nl

België
Hilde Snauwaert
Marketing Manager
Lannoo bv
E-mail: Hilde.Snauwaert@lannoo.be

Dat kan zeker. Je kan een e-mail sturen naar: marcom@michieljanzen.com

Michiel Janzen is te boeken voor een gastcollege of een lezing. De kosten zijn 300 euro voor een halve dag en 500 euro voor een hele dag exclusief reiskosten en 21% BTW.

Een lezing zal gericht zijn op militaire strategie en de totstandkoming van zijn boeken. Michiel vertelt over de keuzes die hij in zijn onderwerpen heeft gemaakt en de beperkingen die hij zichzelf heeft opgelegd. Wilskracht en doorzettingsvermogen zijn de kernwaarden van zijn betoog. Aan de hand van diverse voorbeelden legt Michiel Janzen uit hoe je het beste uit jezelf en je beperkte tijd haalt.

Ja, op zaterdag 11 december 2021 is Michiel Janzen aanwezig in het Bastogne War Museum voor een Meet & Greet. Hij komt er ter ere van het Ardennenoffensief zijn boek ‘Het Vierde Rijk’ signeren. Binnenkort volgt er meer informatie hierover.

Nee, Het Vierde Rijk is het laatste deel van de triologie. 

  1. Hitlers geheime Ardennencommando
  2. De jacht op de Führer
  3. Het Vierde Rijk

Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in op nieuwsbrief

schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen nieuwe updates in je e-mail